keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Sweet dreams

Aloitan suru-uutisella.

Itsenäisyyspäivänä Linnan juhlien aikana veljeni koira Rellu, virallisemmin Marnellin Hard to resist, siirtyi ajasta ikuisuuteen. Mitään ei ollut tehtävissä, muuta kuin se kipein päätös. Kivut ovat nyt poissa, samoin iki-iloinen hymypoika, pilkkumies, sir Biibu. Hyvää matkaa Rellu sinne kauas, pidähän hauskaa, mutta älä härnää Jassoa liikaa, jooko?

Eikä tässä kaikki. Tosin lievempänä. Meillä sairastetaan koko perheellä. Jopa pikku-Bruce sai tartunnan. Kyseessä on flunssa, joka on hirveä. Minun ääneni on käytännössä kadonnut, Inssi on melkein elävien kirjoissa ja lapset... Rakkaat Elpu ja Bruce. Molemmilta löytyi molemmista korvista tulehdukset, ekat ikinä. Siis antibioottikuurit itse kullekin. Onneksi yöt ovat olleet rauhallisia, Bruce itkee vain iltaisin ennen nukahtamistaan aika hurjasti, mutta Panadol pelastaa. Yllättäen pieni mies nukkuu aika paljon tällä hetkellä. Elpu alkaa parantua ja korvatulehdus tuli hänen kohdallaan täytenä yllätyksenä, sillä Elpu ei ole oireillut lainkaan. Brucen kohdalla minulla oli pieni aavistus.

Raskaita aikoja eletään siis.

Noh, joululahjat ovat sentään hankittuna suurimmalta osin (hyvästi veronpalautukset, oli kiva kun kävitte tililläni koreilemassa). Keksin tänään loistavan lahjan kummipojalleni ja Elpu saa halutessaan laittaa tuulemaan askarteluvärkkien parissa. Joulufiilis on hieman hakusessa surkean sään vuoksi, eikä edellä mainitut asiat tietenkään nosta tunnelmaa ollenkaan. Vaikka tänä vuonna joulu on erilainen. Vietämme aaton alppimajassa ja olen samaan aikaan surullinen ja innokas. Surullinen, koska tämä tulee olemaan ensimmäinen joulu pois vanhempieni nurkista ja se tarkoittaa perinteen katkeamista. Kamalaa! Onneksi vanhempani lupasivat tulla meille syömään aattona, jos pystyvät, myös heidän Muru-koiransa on tervetullut.

Innokas olen tietysti siksi, että tämä on uutta. Jännää. "Bränkkäriä". Tekemistä on tietty skiljoonan asian verran, mutta silti en stressaa yhtään (vielä!). Pitänee tehdä lista kaikesta ja tuntea suurta tyydytystä ruksatessa tehtyjä. Listafanaatikko täällä, hei vaan.

Nyt taidan sytyttää muutaman kynttilän. Yhden niistä Rellulle.

(Pahoittelen puuttuvia kuvia, meillä on teknisiä ongelmia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti