maanantai 28. joulukuuta 2015

Are you listening?

Tervehdys täältä lahjojen, herkkujen ja niskajumin syövereistä. Joulu meni mainiosti ja etenkin kersat saivat paljon lahjoja. Itsekin sain muutaman paketin ja ostin ennakkoon itse itselleni pari lahjaa. Tilasin nääs erään aikakauslehden (ja nyt mietin toisen tilaamista, khöh) ja ostin aivan supermahtavan meikkipaletin, josta aiemmin olikin jo puhetta. Saanko esitellä, Viva la Diva ja Perfect nudies with a touch of plum!

(kuva: vivaladiva.se)

Ei voi kun kehua, ihana paletti! Osa napeista sopii meikäläisen kulmillekin, eikä tule sitä "piirsin ite tussilla"-efektiä, kuten usein kulmia värittäessä tuppaa tulemaan. Ainakin sellaisia virityksiä on tullut vastaan, ei oikein istu meikäamatsonin makuun. Noh, kukin tyylillään.

Lisäksi löysin ihan huipun putsarin, sillä lähtee jopa eräs tietty kajal, joka ei tahdo irrota pommillakaan. Minusta kun on tullut Dermosil-fani ja tämä tuote on sen lafkan valikoimista.

(kuva: dermoshop)

Puolukkaa sisältävä puhdistusöljy. Todellakin hintansa väärti ja erittäin riittoisaa, ihan muutama pisara riittää putsaamaan jopa sen hirviökajalin. Muutenkin jokainen ostamani Dermosilin tuote (E-vitamiini kasvovoide, muutama kynsilakka, peitevoidepaletti jne) on ollut hyvä, eikä tämä ole mikään maksettu mainos! Myös Viva la Diva on ihastuttanut tuolla mainitulla paletillaan ja ostinpa vielä itselleni huulipunan sävyssä Goth. Vai pitäisikö sanoa huulimusta. Ihan sama vaikka on mukamas "halpismerkki".

(vivaladiva.se)

(tämä on ihan itse ottamani ja sitä ei ole lupa kopioida!)

Kuvassa meikäläinen vähemmän fiksulla ilmeellä (ja kyllä, ihoni on ihan oikeasti noin vaalea), ulkoilmaoloissa. Mutta siinä on huulimustaa käytössä, pöö. Saatan ehkä sortua Viva la Divan tuotteisiin jatkossakin.

Äh, nyt piikkimatolle parantamaan ilkeää lihasjumia. Tai mikä lie kramppi onkaan. Auts!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti