maanantai 21. joulukuuta 2015

I'm dreaming of a white Christmas

Loskaa! Kenen luvalla? Ja vielä liukastakin, jopa koirantassuille. Elpu-parkakin muksahti aamulla pari kertaa. Joulumieltä vaan joo.

Noh, joulun ruokapuoli on hallussa, eli suunniteltu ja vähän ostettukin. Lahjoja on paketoitu susirumiin kötöstyksiin ja ostanen lisää, koska olen täysin sokaistunut ja seonnut materian alttarilla. Penskat ovat olleet saldosta päätellen tosi kilttejä. Itsestäni en tiedä, ostin itselleni Kicksistä ihanan Perfect Nudies-luomiväripaletin ja netistä tilattu Edgar Allan Poe complete tales and poems-järkäle saapui luettavaksi.

Olen ihan pähkinöinä joulusta. Rrrrrakastan joulua.


Ennen aattoa pitää ostaa ja valmistaa ruuat, paketoida loput lahjat (ja ostaa vielä ne muttaku tää on niiin ihana-lahjat), pestä sauna, vaihtaa lakanat ja pyyhkeet, siivota vielä vähän... Mutta ei! En ole stressaantunut yhtään. Miksi pitäisi? Jos kodissa on aattona sama kaaos kuin ennenkin, niin so what? Ei maailma siihen kaadu.


Vuosi on ollut melkoinen mylläkkä. Toinen lapsi, kulttuuririentoja Elvenpathin kanssa, kasvua ja kasvattamista. Elpu ja Bruce ovat elämäni suurimmat ja kirkkaimmat valopilkut, ilman heitä eloni olisi aivan toisenlaista, siitä puuttuisi niin paljon. Toivottavasti jatkossakin saan halauksia ihan muuten vaan ja olla "ääti makas", eli äiti rakas. Että minä olenkin muuttunut siitä tytönhupakosta tämän blogin alussa.

Mitäpä tähän enää lisäämään. Hyvää joulua teille kaikille siellä, sekä Kokki Sottaajan sivuille eksyneille!

(kuvat: We Heart It)

2 kommenttia:

  1. Hienoja kulttuuririentoja indeed. Varsinkin se Addams family. Jumankekka oli hurja meno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hienoja, jatketaan samalla jytingillä ens vuonnakin, vai mitä?

      Poista