torstai 15. lokakuuta 2015

The real me?

Ostin meikkejä, vaikka ei pitänyt. Lisäksi Se Naulakko tuli, se on muoveissa ja odottaa pääsyä seinälle. Ihana Mazen Crown valkoisena.

Mutta ne meikit. Sulovilenisti halvalla kun sai, luomivärikyniä, kynsilakkaa ja huulipuna. Jostain syystä oikein punaiset huulet houkuttavat tällä hetkellä vaikka en osaakaan olla huulimeikattuna. En yhtään. Kuitenkin ostin "mansikanpunaisen" huulipunan ja kokeilen josko oppisin. Tämä postaus tulee siis sisältämään meikäläisen naaman, kahdesti, teitä on varoitettu. Kuvien laatu on sitten ehtaa webcamia, peilikuvana vieläpä, pahoitteluni, tämän parempaa ei macci tarjoa tällä kertaa.

Valitettavasti se huulipuna ei ainakaan vielä ole se mitä hain, vai mitä tästä yrityksestä sanotte?


Tiedän! En osaa meikata ja näytän aika... Nuutuneelta. Mutta vertailun vuoksi, ennen meikkiä:


Hiukset takana jollakin ihmesykkyrällä, päällä imetyspaita ja silmien alla komeat mustat renkaat. Plus hemaiseva puliukkopuna nenällä. Mutta myöhemmin sinänsä aika käteviä tuotteita naamassa, bb-voide, luomivärikynä. Pelastavat kiireessä ja ovat hyviä arkikäyttöön, keikkalavallahan minua ei näe rillipiruna ja meikki on silloin hurjempaa sotamaalitasoa. Samalla tässä irvistelen juurikasvulle, suunnittelen omaan väriin siirtymistä, ensin käytän loput hennat pois ja sitten jollakin taikatempulla pitäisi saada aikaan mahdollisimman kivuton siirtyminen omaan väriin. Ei taida tapahtua ilman myrkkyjä ja saksia.

Uskaltaisinkohan leikata lyhyen tukan? Tai sivusiilit? Millainen hiusmalli tähän pärstään edes sopii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti