maanantai 6. toukokuuta 2013

Västäräkistä vähäsen

Kevään ensimmäinen västäräkki bongattu jo parisen viikkoa sitten. Elämä on ollut sen verran tylsää ettei ole saanut päivitettyä tätä tai ruokablogia, pahoittelen. Olen edelleen yhtenä kappaleena ja viikkoja on nyt 34. Kylppäriremppa alkaa kolmen viikon päästä, kuun viimeisenä viikonloppuna. Saa nähdä miten tässä käy.


Mutta ihanaa kun kevät on näin pitkällä ja aurinko paistaa, ei ole kesä kaukana. Tietty ennen kun pääsen nauttimaan kesästä, on edessä iso urakka nimeltä synnytys. Enköhän minä siitä selviä.

Vielä olisi pari kurssia paketoitavana, motivaatio nollassa. Eihän se aina onnistu, mutta olisi hyvä saada ne kaksi kurssia pakettiin ennen lukuvuoden loppua ja laitokselle lähtöä. Lakki odottelee koululla ja sen aion hakea ensi viikolla, samalla palautan tehtävät ja siirryn tyytyväisenä mammalomailemaan.

Olipa muuten mukava pitkästä aikaa tarttua meikkipussiin ja suhauttaa vielä hieman hiuslakkaa poninhännän suuntaan. Kotona möllöttäessä ei oikein jaksa meikata, tai jollekin pikaiselle lähikauppareissulle. Arkimeikkini koostuu seuraavista tököteistä: bb-voide, valokynä, ripsari, rajauskynä ja luomiväri. Keikoille sun muille erikoisemmille menoille bb-voide vaihtuu meikkivoiteeseen ja luomivärin sävy mahdollisesti tummempaan. Käytän arkena mielellään aika neutraaleja ja ehkä tylsiäkin sävyjä, dramaattiset sotamaalit jääköön muihin tilaisuuksiin. Tunnustan olevani ihan hirveän laiska meikkaamaan ja laittamaan hiuksia.


Huomenna lupaan laittautua edes vähän, pitää käydä ties missä. Ja parempi hoitaa ne asiat nyt eikä ensi viikolla, onpahan sitten pari murhetta vähemmän. Ei kauheasti nappaa lähteä omin päin liikenteeseen, mutta pakko mikä pakko ja onneksi kännykkä on keksitty. Tuskinpa tälle viikkoa tapahtuu mitään suurta, eniten sapettaa kun joutuu huomenna rälläämään ympäri kaupunkia ja tietty samalla metsästämään rakkaalle maantielaivalleni parkkipaikkaa, joita ei ole liiaksi. Bussithan kulkevat, mutta ei todellakaan nyt mennä niillä.

Ylihuomenna saa taas jännätä telkkarin edessä, kun mm-jääkiekko jatkuu. Kyllä, rakastan jääkiekkoa ja haluan katsoa kaikki Suomen pelit. Tänään oli kyllä nihkeä matsi, mutta tulihan se voitto sieltä. Seuraavaan peliin on parempi ryhdistäytyä, Leijonat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti