perjantai 1. helmikuuta 2013

Sä olet lintu

Pahoitteluni pitkästä hiljaisuudesta, pää ei oikein toimi tätä nykyä ja tässä olen ollut kahteen otteeseen mörönsyöttinä kun Inssi kävi parilla työmatkalla.

Odotan kovasti kevättä eli valoa, en tykkää talven pimeästä ja kylmästä. Vaikka mitä lähemmäksi kesä tulee, sen lähempänä on esikoisen eli Toukan syntymä. Iik!


Jospa kesä olisi lämmin ja ei niin sateinen kuin viime vuonna. Onko muuten kukaan teistä huomannut miten valon lämpö vaihtelee vuodenaikojen mukaan? Enkä tarkoita fyysistä lämpöä vaan sävyjä. Tule jo ja jää aurinko!


Toiveenani tulevalle kesälle on käydä retkellä Koitelissa ja piknikillä Ainolan puistossa, olla ulkona (ja muistaa aurinkorasva sekä se pöljähkö hellehattu), grillailla, viettää aikaa läheisten kanssa, juhlia valmistumistani ja vauvan nimiäisiä... Kaiken ehtona on tietty että saan nukkua. Se selviää myöhemmin. Ehkä elättelen liikaa toiveita, mutta muistakaa, että vauva-arki on minulle täysin tuntematonta, joten todellisuus iskee vielä ja luuloni viedään pois.

Huomenna pääsen pitkästä aikaa kotipuoleen siippani kanssa ja näen samalla reissulla vanhempieni sekä veljeni lisäksi tätini perheineen ja tietysti veikan tyttöystävän eli kälyni. Hip ja hei!

2 kommenttia:

  1. Vau, ihana uusi ulkoasu! :)

    Tulisipa kesä tosiaan pian.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta, inspiraationa erään vaateketjun housut, samanlaisia näkyy olevan muuallakin, tahtoo!

    Kesä taitaa kuitenkin tulla liian pian ja kohta ajelen siipan kanssa kohti OYSia kun uusi perheenjäsen tulee maailmaan. :D

    VastaaPoista