lauantai 16. helmikuuta 2013

Pärskis

No nyt se löysi minut, vaikka olen sitä onnistunut väistelemään melko hyvin... Flunssa. Eikä juuri mitään lääkettä voi ottaa sattuneesta syystä, parasetamolia juu, mutta ainakin päänsäryn hoitamisessa se on roskaa. Ei toimi tässä kehossa. Joten pitää vaan koittaa selvitä kotikonstein, lepoa, paljon nestettä ja kurkkupastilleja, unohtamatta kaikille tuttua haisevaa voidetta eli Vicksin Vaporubia. Ai niin, kortisonikuuria pöytään, kun kerran olen astmaatikko. Argh.


Ehkä hormonien vuoksi pesänrakennusvimma alkaa nostaa päätään, haluan siivota. Mutta mitenkä siivota, jos ei ole sitä energiaa?  Meille on tulossa kylppäriremontti, joten ainakin yksi huone tässä talossa tulee olemaan melkoisen hieno, vaikka itse sanonkin. Ajattomasti tummanharmaata ja valkoista, kuulostaa ehkä tylsältä, kuitenkin ensimmäisenä saattaa tulla mieleen valkoinen kiiltävä 15x15 laatta, jota näkee aika usein vuokra-asuntojen kylppäreissä. Meillepäs tulee eri kokoinen ja laatassa on kuvio! Siis valkoista valkoisella, sopivan hienovaraisesti. Suihkun taakse pätkäistään raita harmaasta tai bensaläikän värimaailmassa kimaltavasta lasimosaiikista. Poreamme jää haaveeksi, sille vaan ei ole tilaa, näf ja pöh.

Odottelen kieli pitkällä uutta ihanaa keittiötä tuon nykyisen kammotuksen tilalle. Tällä hetkellä se näyttää muutenkin siltä, että siellä olisi räjähtänyt. Hiukan ehkä kypsyttää että olen päästänyt kotimme tähän tilaan, sotkua on joka puolella. Totta kai tässä talossa on sotkijoita tietty muitakin kuin minä, joten syy ei ole yksin minun. Mutta jospa saisin tämän mörskän siistiksi ennen seuraavan sotkijan syntymää, sitten onkin muuta hommaa tiedossa ja varmasti ensimmäinen viikko menee ihan sumussa ihmetellessä uutta pientä perheenjäsentä. Kovasti mietitäänkin millainen pikkuinen mahassa kasvaakin, ainakin ultran perusteella näyttää olevan isänsä nenä ja suu. Saa nähdä tuleeko kihara tukkakin. Aww.

Jos jollakin on siis ylimääräistä energiaa, niin otan mielelläni vastaan että saan kotia kuntoon ja tietenkin opinnot pakettiin ASAP.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti