tiistai 4. syyskuuta 2012

Yskis, pärskis, KÖH!

Jatkan sairastamista. Harmittaa kun on kaunis ilma, mutta en jaksa ulkoilla. Kävin Niiskun kanssa noin puolen tunnin metsäretkellä, siis Niisku juoksi ympäriinsä ja minä seisoin paikallani. Innostuin vielä väkertämään korujen parissa ja tässä tulos:


Korvikset veljeni tyttöystävälle, eli kälylleni, T:lle. Koukut puuttuvat vielä, kun pakistani ei moisia löydy, mutta muuten ne ovat valmiit. Toivottavasti hän tykkää.

Metsäretki oli kyllä todella hauska, toivottavasti viikonloppuna olisi yhtä kaunis ilma ja voisin paremmin, olisi kiva mennä ihan kunnon retkelle koko porukalla. Kai tästä alkaa elämä voittaa, hirmuinen yskä on pahin riesani, joka villiintyy erityisesti iltaisin. Viime yönä yskin ties kuinka kauan. Inssi-parka valitteli eilen kurkkuaan, toivottavasti tauti ei iske hänelle. Flunssaa tosin taitaa olla liikkeellä, eikä siltä voi välttyä. Harmi.

Sunnuntaina maailmaan saapunut pienokainen on tietenkin ollut ajatuksissa ja hän on varmasti aivan suunnattoman suloinen pakkaus. Odotan josko tuoreet vanhemmat laittaisivat kuvia esimerkiksi facebookiin, kun etäisyyden vuoksi en häntä pääse näkemään livenä. Onnittelut vielä rakkaalle ystävälleni ja miehelleen pikku kansalaisesta, olen suunnattoman iloinen heidän puolestaan, hyvä etten itke juuri nyt ilosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti