tiistai 18. syyskuuta 2012

Sing once again with me

Ei, ei pelkoa, en aio tällä kertaa paapattaa bändihommista. Olen vain kuunnellut viime aikoina Oopperan kummituksen tunnussävelmää, josta pidän todella paljon. Tosin olen valitettavasti törmännyt ihan kauheisiin tulkintoihin, ainakin omasta mielestäni.


Tämä päivä ei kuitenkaan ole kulunut kovin musikaalisissa merkeissä, sillä huomenna on tentti ja minä olen muka lukenut. Pää lyö taas tyhjää. Ehkä pitää vielä vilkaista mitä niissä papereissa olikaan, aiheena aina niin hilpeä kirjanpito. Noh, sittenpä se on ohi ja jäljellä on enää yksi kurssi samaa lajia. Oi onnea!


Tälle viikolle ohjelmassa olisi tehdä inventaario meikkeihin ja surutta heittää pois vanhentuneita, samoin olisi siivousta, pyykkihuoltoa... Tavallisia kotitöitä, tosin tässä talossa on siivottavaa aika paljon, kun neliöitä on 150. Viime Hulluilta Päiviltä ostettu Dyson-imurimme on osoittanut loistohankinnaksi eläinperheeseen, varsinkin näin karvanlähtöaikaan. Olihan sillä hintaa tavalliseen imuriin verrattuna, mutta on se ollut sen arvoinen.

Pakko kehua itseäni sen verran, että käytin ihan itse Opelia katsastuksessa ja läpihän se (viimein) meni! Nyt saa taas vuoden ajella huoletta, toivon mukaan, rakas kiesini kun tarvitsi hiukan rakkautta, hellyyttä ja pajavasaraa. En ole koskaan vienyt autoa leimalle, joten hiukan hirvitti mitä siitä tulee.


Torstaina on kotityöpäivä, koska Inssillä on vielä treenit, niin saan rauhassa siivoilla ja laulaa epävireisesti, sekä palkita itseni parilla jaksolla Sinkkuelämää. Mutta hoidetaan nyt ihan ensiksi tentti pois alta, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti