torstai 25. kesäkuuta 2015

So bloody and wild

Murheensa kullakin. Minulla se on veri. Tai kun sitä ei tule, ei niin millään. Sormeni ovat mustelmilla ja uskallukseni romuttunut. Sain eilen verensokerimittarin ja muut roippeet. Inhottavaa hommaa, mutta ei onneksi ikuista. Yäk.

Hyviä uutisia! Sain lähtöluvan ja Tampere kutsuu, enää viikko aikaa! Elpun mekko on ommeltu ja se onnistui mielestäni ihan hyvin, vaikka säätämistä riitti. Siksak ei ole ystävä. Oma mekkoni tulee huomenna työn alle, piirrän kaavat ja semmoista. Kankaat pitää vielä pestä. Pääsenkin tosi helpolla, kun ei tarvitse vetoketjua ja valitsin helpoimman mahdollisen kaavan. Buah hah haa.

Käyntikohteita Mansessa riittää, itse ajomatka vähän jännittää, sillä meikäläisen pitää syödä 2-3 tunnin välein ja tietty taukoja täytyy pitää jo pelkästään Elpun vuoksi. Ajetaan vielä mahdollisesti Jyväskylän kautta, joka ei ole kovin tuttu reitti. Vaskikellossa olisi ihan kiva psyähtyä. Ehkä mennään sillä asenteella että ei liikaa murehdita missä pidetään taukoa, vaan auto sivuun aina tarvittaessa. Huoltoasemia ja levähdyspaikkoja Suomessa kuitenkin riittää. Ainakin luulen niin.

Ja matkaan tarvitaan tietty tavaraa, eli lista. Ensinnäkin The Automatka. Sinne tarvitaan juotavaa, eli vettä. Mielellään 2 pulloa, äidille ja tyttärelle. Sitten laturi ja iPad viihdyttämään takapenkkiä, ehkä jotain värityskirjaa ja kyniä tai vastaavaa. Lapsi ei todellakaan nuku koko matkaa, se on varma. Eväät ostetaan matkalta, kun niitä pysähdyspaikkoja on kuitenkin tiheästi. Mutta mitä muuta? No ainakin:
- juhlavaatteet koko perheelle
- vaihtovaatteita jokaiselle tarpeeksi, joka säälle, etenkin lakit suojaamaan päätä
- kengät juhliin ja muualle
- särkylääkettä ipanalle ja aikuisille
- minulle verensokerimittausvälineet ja asiaankuuluvat paperit, sekä lääkkeet
- lapselle muutama tuttu lelu ja kirja
- laturit puhelimille
- hoitolaukku ja sinne vaippoja, kosteuspyyhkeitä, käsidesiä, roskapusseja, ruokalappu, nokkamuki
- rattaat
- jokaisen omat hygieniatarvikkeet, hammasharjat ja -tahnat, hiusharjat, dödöt, kosteusvoiteet jne
- minulle meikit, hiustuotteet, korut ja kiharrin/suoristusrauta
- aurinkorasvaa
- basso laukkuineen, piuhat ja nuppi

Volvo tulee olemaan aika täynnä.

Hirvittää jo valmiiksi miten paljon tulee kävelyä sen muutaman päivän aikana, sillä tämäkin raskaus on vaatinut lepoa ja himmaamista kaikesta. Salijäsenyys piti laittaa jäihin, edes kauppareissua ei voi tehdä ilman tukalaa oloa. Eli kunto on todella huono ja vaadin paljon lepoa. Pitää suunnitella reitit kaupungilla niin, että pääsen levähtämään tarvittaessa ja saan vaikka mitata sokerit rauhassa, onneksi kohde on tuttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti