sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Viikoksi vaatetta

No hoplaa, uusi ura urkenemaan! Olen vaihtanut tehdastyöläisen kamat toimistmyyjätyypin titteliin hetkeksi, siispä saan hiukan panostaa ulkoasuuni (lue: meikata ja valita aamulla silmät ristissä vaatteita). Maikkarin sivuston hömppäosio antoi ajatuksen, laitetaan ekaksi suunnitelma ja katsotaan toteutuuko se. Eli tässä tulee tulevan työviikon vaatetusosio:

Maanantai

"Aloita viikko mukavasti kääriytymällä pehmoiseen neuletakkiin. Arkiasujen klassikko, valkoinen t-paita ja siniset farkut, piristyy punatuista huulista. Nahkanilkkkurit tuovat asuun potkua."

Eli minä laitan kokonaisen H&M-oksennuksen, kaikki siitä puljusta. Mutta ehkä en punaa huulia, en oikein osaa. Pieni varaus valkoiselle t-paidalle, niitä ei kovin montaa ole vaatekaapissani, toisin kuin mustia.

Tiistai

"Tee asuvalinnasta helppoa ja pukeudu päästä varpaisiin samaan sävyyn, mutta piristä kokonaisuutta näyttävällä statement-korulla. Kokeile esimerkiksi kapean hameen ja samanvärisen pooloneuleen yhdistelmää."

Musta pooloneule (näitä on kaksi, joten mietin kumman otan), musta hame ja mustat sukkikset. Kaulaan statement-koruksi (tälle ilmaisulle pyörittelen hieman silmiäni) hopeanvärinen heppakoru.

Keskiviikko

"Jatka saappailla ja neuleella, mutta yhdistä ne nyt hameeseen. Tai löytyykö kaapistasi neulemekko? Hienoa, nyt on aika ottaa se käyttöön! Mukavista mukavin vaate yhdistetään Suomen oloissa sukkahousuihin."

Jee, melkein uusi neulemekko käyttöön! Mutta alle ehdottomasti toppi, ettei vahingossakaan mitään kuulla läpi.

Torstai

"Älä laita neuletta pois, vaan pue se pillifarkkujen kaveriksi. Klassinen palmikkoneule muuttuu asialliseksi kun sen pariksi pukee silkkihuivin.

Sujauta jalkaan nahkasaappaat iänikuisten nilkkureiden sijaan.
Päätyikö neule jo pyykkiin? Korvaa se miehekkäällä paitapuserolla. Silkkihuivi tuo asuun naisellista otetta."

Tämä paitavalinta jää nähtäväksi, riippuu sotkenko neuletta. Tosin omistan palmikkoneuleenkin, joka kutittaa ihan vietävästi. Saappaat ovat kaapissa valmiina, konjakinväristä (teko)nahkaa. Silkkihuivia en taidakaan omistaa, mutta ehkä joku muu kevyt materiaali käy?

Perjantai

"Viikonloppu! Pue rennosti ruutua. Yhdistä ruutupaita vaikkapa minihameeseen tai pue ruudullinen paita collegepuseron alle. "

Omistan jopa 3 ruutupaitaa, mutta vain kaksi niistä sopii hameen kaveriksi. Kolmas on mallia mukava teltta, joka peittää pienet roiskeläppähameet alleen tuosta vaan. Ei huolta, en laita säädyttömiä vaatteita töihin, enkä enää käytäkään nenäliinaa muistuttavia vaatekappaleita.

Tässä siis viikoksi vaatetta ja kuvatodisteita tulee perästä! Tästä pääset lukemaan juttua alkuperäiseen lähteeseen, josta lainaukset ovat peräisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti