maanantai 15. syyskuuta 2014

Syyskuun kyy

Huoh. Aika on taas mennyt niin nopeasti ja energiataso on hetkittäin miinuksella. Äh, ei jaksaisi. Onneksi yöt ovat nykyään hiukan helpompia, sen huomaa silmänalusista, jotka eivät ole enää mustanpuhuvat. Onhan tässä syksyssä paljon hyvääkin, vaikka kaipaan kovasti lämmintä kesätuulta, uimista linnunmaitomaisessa meressä ja hellettäkin. Mutta syksyn värit ovat jotain ihanaa, samoin ne sumuisen sateiset syysillat. Saa ihan rauhassa käpertyä sohvan uumeniin perheen kanssa tai kääriytyä lämpimiin neuleisiin. Eikä uusia saappaitani voisi käyttää helteellä, joten sekin vielä.

Joulua mietin jo kovasti, joka taasen on viettopaikan suhteen epäselvä. Ylläripylläri. Tulevaisuudessa mahdollisesti jäämme kotiin viettämään joulua alppimajaan, vaikka ajatuksena se tuntuukin ihan omituiselle. Lisäksi joulukuusen paikka on mielestäni hiukan... Noh, ei paras mahdollinen. Aikaisemmin se on sijainnut ruokasalissa, mutta haluaisin sen enemmän olohuoneeseen. On se hankalaa. Joulussa on vielä ne lahjat. Että hei hei veronpalautukset, oli kiva kun kävitte sulostuttamassa pankkitiliäni. Ei vaiskaan! Osan lahjoista ajattelin tehdä itse, jos mahdollista ja muutenkin voisi miettiä mitä rakkaille lähimmäisilleen hankkisi. Ei mitään typerää muovikertakäyttösilppua, kiitos!

Syksyn myötä aloitetaan harrastuksia eikö vain? Huomasin juuri valloittaneeni ruokapöydästä puolet projekteillani, on maalausta, piirustelua, posliinitussausta, koru- ja korttiaskartelua, ompelua... Päälle vielä nivaska kivoja kirjoja luettavaksi, sekä skiljoona ihanaa blogia, mielenkiintoisia ohjelmia sekä leffoja, koiran ja perheen kanssa ulkoilua, omat blogit, keittiöhääräilyä... Ugh. Kaikkeen ei vaan repeä, joten asia kerrallaan. Haluaisin blogien inspiroimana sisustaa tätä alppimajaa, edes ihan vähän. Joulupukki tuskin tuo himoitsemaani String Pocket-hyllyä tai ipanalle Dodo-keinua. Mutta minäpä hankin koko perheelle Arne Jacobsenin mukit! Perhana vie. Eli nämä:

(kuva: finnishdesingshop.fi)

Nuo näyttäisi niiiiin hyvältä siinä hiivatin hyllyssä. Muutenkin tuolla yllä mainitussa kaupassa on vaikka ja mitä ihanaa. Sisäinen yrittäjäni on nostanut taas rumaa päätään ja haluaa perustaa kivijalka-/nettikaupan. Tuotteina voisi olla jotain ihania herkullisia sisustusjuttuja, lastenvaatteita tai suloisen synkkiä goottivermeitä. Augh! Kaikki tämä sai alkunsa kun näin keskustassa pienen liikehuoneiston tyhjillään, kyseisessä pikkutilassa on aikanaan ollut mm. Morticia. Yritän pitää järjen kädessä, yrittäjän ohdakkeinen ura on hyvin tiedossa jo koulutukseni perusteella.

Nyt olisi viisainta painua nukkumaan. Tänään on rakkaan hirmuhallitsijani, kiukkupersekissani, Pullan syntymäpäivä. Onnea 10-vuotiaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti