tiistai 20. marraskuuta 2012

Rrrröyh

Terveisiä sohvalta. Olen ollut niin reipas että ällöttää, siis siivonnut. Nyt kun sain viimein aikaiseksi syödä, oli pakko heittäytyä sohvalle sulattelemaan. Ugh, olen täynnä.

Onneksi elukat ovat olleet kiltisti, paitsi Laku, joka silppuaa postit heti kun käännän selkäni. Sillä on jotain antipatioita Trafia kohtaa, koska ajoneuvoverolappu pitää tuhota ensin. Julma mamma ei tietenkään salli moista elämöintiä, voi tuskaa.

Eilen oli mukavat kolmen tunnin treenit, hiki virtasi ja uni tuli ilman käskyä. Viikonloppuna näin pikaisesti Helinää, muuten olikin aika yksinäistä kun rakas siippani oli ylitöissä, möö. Eipä juuri siis päästy viettämään mitään laatuaikaa parisuhteessa, onneksi sain sentään nukkua ukon vieressä, eikä miestä viety yötä myöten.


Heti alkoi väsyttää, ehkä osasyy on täysi vatsa ja päivän reipastelut. Joku pieni ikävä tunne tuntuu kallossa, mutta koitan jättää sen huomiotta.

Lopuksi kuva allekirjoittaneesta perheen nuorimmaisen kanssa. Phoenix ja Niisku syyskuussa, kuvaajana aviomieheni Inssi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti