sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kirous ja kuolema

Että meninkin käymään H&M nettikaupassa! Argh. Liikaa ihania vaatteita, aivan törkeän paljon ihania sisustusjuttuja. Voi ei. Lupasin itselleni, että hankkiudun vanhoista vaatteistani eroon ja ensi kuussa ostan uusia tilalle. Lisäksi mielestäni tarvitsen uusia pyyhkeitä ja lakanoita, niitä tarvitsee aina näemmä. Olisi ihanaa jos voisin ostaa Marimekkoa, Finlaysonia ja Luhtaa, mutta opiskelijan tuloilla ei paljoa juhlita, harmi. Niinpä toivon kovasti jos joulupukki muistaisi minua parilla Muumi-pyyhkeellä. Aallon teräsvati olisi ihan huippujuttu, mutta ei ahnehdita.

Muutenkin haluaisin hiukan uudistaa vaatekaappini lisäksi kotiani, pitäähän sen olla minun näköiseni paikka poissa maailman pyörityksestä. Pidän kodistani toki sellaisena kuin se nyt on, mutta tiedän että siitä voisi saada vielä paremman ihan muutamalla simppelillä jutulla. Ainakin olohuone tarvitsee kipeästi verhot.

3 kommenttia:

 1. Heippa! Selasin blogiasi ja meinasin, että täällä saattaisi olla jatkossakin mielenkiintoista lukemista.
  Sisustaminen on ikuisuusprojekti, ja huomaan sun miettivän ihan samaa Yhtenäisyyden puute -kompleksia, ku iteki oman asuntoni osalta. :D
  Millaisia koiria sulla on?

  VastaaPoista
 2. Joo, noita katalogeja ei parane kauheesti lueskella! Ite en oo vielä ikinä postimyynnistä tilannu vaatteita, lähinnä koska ne vaatteet mitä olisin tilannu, olisivat kustantaneet aikas paljon :P

  VastaaPoista
 3. Kiitokset, Hanna. Jasper on vanhempi saksanpaimenkoirauros ja nuorempi Mammi-tyttö on sitten luultavasti rhodesiankoiran ja podencon rakkauslapsi. Tervetuloa uudelleen!

  Possuliina, olet niin oikeassa...

  VastaaPoista