tiistai 3. tammikuuta 2017

Kylymä

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Täällä perällä pakkanen kiristyy koko ajan, yhhhyh. Astmaatikko vilukissa ei tykkää ollenkaan. Ilmeisesti viikonlopuksi lauhtuu, mutta ennen sitä käydään ilkeissä lukemissa. Onneksi sisälläkin on paljon tekemistä, harmi kun Bruce ei oikein tykkää kun imuroin.

Uuden vuoden kunniaksi raivasin makuuhuonetta ja keittiötä, sekä koitan jaksaa pedata sängyn, olen siinä(kin) hommassa ihan tavattoman laiska. Eilen siivoiltiin koko perheellä (eli me aikuiset) kierrätykseen meneviä pahveja sun muita pois nurkista. Työtä jäi vielä toisellekin kerralle, arvatenkin. Koko kämppä tarvitsee kunnon puunauksen ja pientä rymsteerausta. Olohuonetta alamme sisustaa kunnolla lähiaikoina, eli pyörittelemme huonekaluja ja varmaan hankimme jotain pientä piristystä. Ollapa rahaa, niin hankkisin BeDesignin peurahyllyn juuttaan isona! Eli siis tämän, mutta valkoisena:

(kuva: BeDesign)

Pitäisi ehkä tehdä listaa Ikeaan, en oikein keksi mitä kaikkea sieltä tarvitsee. Ainakin jonkinlainen kaappi tai lipasto eteiseen hanskoille ja pipoille, kun ne muuten kerääntyvät peilin edessä olevalle hyllylle ja se alkaa hyvin äkkiä pursuta tavaraa. Tilasin H&M:ltä isohkoja laatikoita ensihätään, mutta ne eivät ole ihan sitä mitä hain. Tosin Elpu on oppinut heti laittamaan omat tavaransa omaan pinkkiin laatikkoonsa, joten plussa siitä. Keittiöstä on pakko laittaa kuvaa, kun se on kerrankin siisti!

Kyllä silmä lepää siistissä keittiössä, vielä kun saisi loputkin alppimajasta kuntoon ja kiiltämään. Pintaremontti toki olisi poikaa, hitsi kun en osaa tapetoida!

Sisustusintoani ehkä hieman nosti vierailu tätini luona tapaninpäivänä, hänellä kun on aina niin hienoja juttuja kotonaan ja muutenkin hän on aina niin tyylikäs. Enkä ole kateellinen, vaan nautin aina hänen seurastaan ja ihailen häntä vilpittömästi, sillä hän vaan on niin mahtava tyyppi. Mutta siis, kotini tarvitsee aikamoista ryhtiliikettä ja laittoa, ihan vaan kunnon siivous olisi jo mahtava juttu. Jospa tuo keittiö innostaa minua jatkamaan ja kohta minulla olisi viihtyisä (sekä edes siedettävän siisti) koti......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti