lauantai 16. tammikuuta 2016

Sua lemmin!

Nyt tulee noloa settiä. Olen nimittäin tavallaan rakastunut. Puhelimeeni. (ja kymmenen vuoden päästä nauran kippurassa tällekin)

Sain ystävältäni hänen vanhan luurinsa, Samsung Galaxy s4:n ja ensin tunsin hivenen huonoa omaatuntoa katkenneen nokialaisketjun vuoksi. Aloin tutustua omaan tahtiini uuteen kapulaani ja nyt tajusin miten ihana se on. Siinä on hilpeän keltaiset läppäkuoret, joihin on joku ystävällinen iskenyt vielä pari kimaltavaa hopeanväristä perhostarraa. Soittoäänenä räyhää Samaelin Slavocracy. Taustakuvana ei olekaan otos rakkaista Elpusta ja Brucesta, vaan Kaarle Viikate soittamassa kitaraa "sillä huikealla keikalla", hähää!

Sovelluksia on tullut ladattua muutama, kuten Pinterest, Instagram, Duolingo ja Blogger... Duolingosta verestän muistoja lukion ranskantunneilta, kyseistä kieltä on muuten paljon helpompi opiskella englanniksi kuin suomeksi. Ovatkohan kytkennät pääkopassani ihan ristissä kun en pärjää ranskan kanssa omalla kielelläni? Seuraavaksi kuulemma voisin opiskella saksaa, ehdotti Inssi.

Spotify onkin sitten sellainen juttu, mistä en edes uskalla alkaa kertomaan. Ostin premiumin ja ah, sitä autuutta. Ostoni perusteluna on uusittu salijäsenyys, koska salilla soi lähes aina hirveää musiikkia, joskus harvoin olen bongannut Judas Priestiä ja Scorpionsia. Lisäksi haluan olla omassa kuplassani treenatessa, en halua kuulla muiden ähinöitä tai sitä ällöä musiikkia, vaan keskittyä omaan juttuuni. Ja kun kerta on se premium hankittu, niin sitä pitää sitten luukuttaa yötä päivää, koko rahan edestä, eikö?

Ja kunhan saan ensimmäiset 5 kiloa pois, niin täräytän aivan uuden tukan. Luokkakaverini kauppiksesta kun valmistui personal traineriksi ja teki minulle saliohjelman, iso kiitos hänelle siitä. Ensi viikolla pääsen nostelemaan rautaa, hieman jännittää pitkän tauon jälkeen ja samalla kihelmöi innosta, tiedättehän. Mahtava päästä pitkästä aikaa hikoilemaan omassa rauhassa.

Arvatkaapa muuten mistä bloggaan! Keittiön ikkunan äärestä! Meillä on "pieni" rymsteeraus menossa, keittiössä muutettiin järjestystä siirtämällä keskellä tilaa kököttänyt saareke seinän viereen ja sen paikalle siirtyi pieni ruokaryhmä. Ihan hullun avaraa! Elpu sai oman leikkipaikan portaiden alla olevaan soppeen, se on vielä hieman kesken. Olohuoneessa haluan myös pistää tuulemaan ja yläkerta tarvitsee oman osansa. Tosi piristävää laittaa kotia uusiksi tällä tavoin, kun ei ole mahdollista tehdä remonttia tai ostella huonekaluja. Noh, uusi ruokaryhmä ostettiin ja se tulee ruokasaliin nykyisen tilalle, tämä keittiön pieni setti saa mennä sitten yläkertaan. Pienessä ylivilkkaassa mielikuvituksessani olen keksinyt sille ihan uuden tehtävän.

Tänään olisi tiedossa kahvitusta, kun menin eilen taas vanhenemaan vuodella. Että 31 olisi nyt ikää. Mikäpä siinä.

Taas kuvat puuttuvat, saatte niitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti