perjantai 13. maaliskuuta 2015

You're so sweet

Olen vieläkin ihan pöllyssä lauantaista. Uskomaton ilta.Viikko on muuten mennyt ihan jees, töissä on käyty ja töitäkin on tehty. Päänsäryt alkavat kiusata kun kevät painaa päälle ja valoa tunkee silmien täydeltä elimistöön. Pää ei vaan tykkää siitä aurinkolaseista huolimatta, joten saan hetken kärsiä ennen kuin totun. Argh.

Mutta ihanaa kun on valoisaa ja aurinko lämmittää kylmästä kankeita luitani. Harmi vaan ettei uskollinen Dick Tracy-poplarini, eli se kirkkaan keltainen takki, mahtunutkaan tänään mukavasti kiinni. Syy voi olla pahemmalta puoliskolta lainatussa paksuhkossa (ja täten hemmetin lämpimässä) neuleessa tai kasvusuuntaisessa vatsanseudussa. Lisäksi lihoin syksyn aikana kun välilevy meni repeämään. Vähän ehkä tympii.

Kyllä. Arvasitte oikein. Elpusta tulee isosisko tulevana syksynä eli paksuna ollaan taas. Viikkoja on kasassa kohta 13, joten Toukka 2 eli T2 on todellakin mukana matkassa. Maanantaina näimme potkijaisen ultrassa ja kaikki oli hyvin, liikettäkin oli yhtä paljon kuin Elpulla aikanaan.Nyt vain odotetaan millainen kaveri putkahtaa maailmaan ja yritän selvitä näistä vaivoista, kuten ah niin ihanasta pahoinvoinnista. Yäk! Laskettu aika on tarkalleen 20.9. eli vielä on matkaa. Onneksi mitään ei juurikaan tarvitse ostaa, paitsi jos tulokas on poika. Sitten menisi vaatevarasto uusiksi, ei oikein tunnu kivalta ajatukselta pukea poikaa vaaleanpunaisiin kukkahörsötyksiin. Noh, katsotaan mitä ultrassa näkyy aikanaan.

Viikonloppuna olisi taas rallytokoa ja vieraitakin olisi tulossa. Tänään aloitin mörskän siivousta, tosin en jaksanutkaan imuroida. Veto pois ja päässä tuntuu olevan jonkinlainen teräase. Noh, jospa tämä helpottaisi pian, ainakin on mukavampi olla terveenä kuin mahatautisena hourimassa levottomia.Tälle viikonlopulle toivon kunnon pitkiä yöunia, hyvää ruokaa, laatuaikaa, rentoutumista ja pahoinvoinnittomuutta. Etenkin pikät yhtäjaksoiset yöunet olisivat enemmän kuin ihanat. Viime viikon jäljiltä univelkaa on enemmän kuin aiemmin vaikka monta päivää meni sappinesteenkatkuisessa koomassa, mutta silti. Uni on kyllä ehdottomasti lääke parhaasta päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti