tiistai 6. elokuuta 2013

Take me out

Niin ihanaa kun elämä kotona vaaleanpunaisessa pumpulissa onkaan, täytyy joskus päästä postilaatikkoa ja lähikauppaa kauemmas. Joten armas aviomieheni yllätti ja vei meikäläisen hankkimaan sokerihumalaa Zeppeliiniin, jee jee.

Rahaa paloi rapiat neljäkymppiä ja sillä sai melko hyvän läjän kamaa! Ostoksista ei tietenkään ole kuvia, kun kamerasta on akku loppu ja olen surkea kuvaaja, pahoitteluni.

JC:stä ostin uudet farkut ja pari paitaa, Seppälästä legginssit (joissa näytän ihan tolkuttoman tyhmältä), alusvaatteita (piti ostaa pienempiä, voi moro) ja housut. Henkalta olisin halunnut eräät toiset legginssit, mutta nepäs oli loppu, yyyy. Ei kauheasti houkuta tilata niitä, verkkokaupan postikulut ovat mielestäni ihan törkeät.

Jälkikasvukin jaksoi hienosti istua kaukalossaan koko rumban ajan, yleensä jossain vaiheessa alkaa kitinä kun tyttö ei tykkää yhtään olla köytettynä turvakaukaloon. Tuttiahan ei voi syödä, se pitää sylkeä pois! Phyi!

Seppälään jäi muuten vielä yksi paita jota himoitsen. Inssi ei oikein lämmennyt sille, mutta siltä ei kysytä. Kyllä tämän ikäinen voi vielä käyttää heppapaitoja!

Tänään on yleisen hästäämisen lisäksi käyty tsekkaamassa pari autoliikettä, nykyiset kiesimme ovat mahdollisesti lähdössä pois yhden tilaihmeen tieltä. Nykyään meillä siis asustelee VW Bora ja Opel Vectra, eli Volsku ja Vekkuli. Molemmat ovat hyviä pirssejä, imaisevat sisuksiinsa hyvän läjän tavaraa, mutta eivät ihan niin paljoa kun tarvisi, lisäksi Vekkulissa ei ole ilmastointia. Joten, nyt olen myöntynyt tila-autoon, tai ainakin julmetun isoon farmariin/maasturiin. Mutta mitään bussia tai kirahvinkuljetusvälinettä muistuttavaa ylikasvanutta koppimopoa en meille huoli!

Lisäksi Haltijapolun Elvenpath kävi kylässä ja toi ipanalle tullessaan Ainun ensipupun, sekä itse tekemänsä villasukat (mustat valkoisilla kalloilla, tiätty!) ja lepakko- eli batmobilen. Kiitokset vierailusta ja ihanista jutuista, kyllä Toukan nyt kelpaa kun on kunnon iso unikaveri ja viimesen päälle päheät sukat sekä mobile, eipä ole joka kersalla!

2 kommenttia:

  1. Elvenpath kumartaa ja kuittaa. Olihan se suloinen ipana :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vielä, viime yönä oli melkonen eläintarha neidin sängyssä, oli siili saanut kaverikseen lepakon ja pupun, pitkäkorvia oli vielä lakanoissakin. :D

      Poista