tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kesäyö ja pullo mukajaffaa

Tekisi mieli vaan kirjoittaa ällösiirappista lässytystä ihanasta vauvasta ja miten se on niin söpö ja pälä pälä. Onhan se, mutta ehkä säästän hermojanne edes vähän ja hehkutan ipanaa itsekseni.

Istun hehkeästi kylpytakissa kulmasohvakolossilla saunan jäljiltä. Telkkarissa pyörii Stargate Atlantis (tosin jenkit ovat tunkeneet nimeen pyhimys a:n, joten Atlåntis), pöydällä on tosiaan pullo mukajaffaa, eli Sodastreamilla tehtyä versiota, tiivistettä tuli liikaa, phui. Lauma on koossa, huomenna (tänään) saan ystäväni M:n vierailulle ja jännitän sitä hieman, kun en varsinaisesti ole mikään sähköjänis pätkittäisten yöunien vuoksi. Päiväunet, tai parit, ovat tarpeen.


Koska armas aviomieheni on piiiitkällä lomalla, olemme vierailleet paljon kirppareilla ja kierrätyskeskuksessa. Lähes kaikki Toukan vaatteet on ostettu jommasta kummasta, vain muutama vaate on ostettu ihan uutena, samoin vaunut, leikkimatto, sitteri ja muutama muu juttu on ostettu käytettynä. Viimeisimpiä löytöjä ovat pari lasilautasta (Luminarcin Fleur-sarjaa) 40snt kipale, harmaita lasisia kahvikuppeja asetteineen, yhteensä kymmenen paria joille tuli kokonaishintaa vitonen! Sekä tietty niitä vauvanvaatteita, hintahaitari on ollut 10snt-2e. Harmikseni kirppareilla ei juuri ole makuuni sopivia vaatteita, tai sitten en vaan ole huomannut niitä (mikä on erittäin todennäköistä), haluaisin pitkästä aikaa hankkia itselleni tukevan sokerihumalan vaateshoppailun merkeissä.

Ensi kerralla kiertisvierailulla aion tsekata huonekalut, sillä makuuhuoneeseen tarvitaan nojatuoli. Yläkerran aulassa on yksi, mutta se ei käy, koska siinä on puiset käsinojat ja se on hankalan mallinen, Ikean Poäng on samanlainen. Hankala siksi, ettei siitä pääse sovinnolla pois vauva sylissä, Toukkaa kun pitää syöttää yöllä ja röyhtäyttää, enkä oikein jaksa unisena kannatella itseni lisäksi ipanaa sängyssä puoli-istuvassa asennossa ilman tukea. Ipana kun painaa semmoiset rapiat 4600g.

Nyt hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti