keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Sleep, sugar

Ei yhtään väsytä ei. Vaikka nukuin melko hyvät yöunet ja olen nauttinut annoksen kofeiinia, niin silti! Jaksoin peräti pestä pyykkiä, täyttää tiskarin, pyyhkiä pölyt ja harrastaa yleistä siistimistä. Plus sähkömies kävi pari tuntia konttaamassa ilmastointilaitteen ympärillä, tuomiona oli että se on kaput. Saas nähdä mitä sille tehdään.

Opinnot seisovat nyt hetken, opparia tosin voisi kirjoittaa, mutta ei tänään. Se on onnistunut ärsyttämään minua ihan älyttömästi. Toiveena olisi saada se kasaan ensi viikolla. Saahan sitä toivoa.

Tässä koitan aloitella pientä sporttiprojektia, eli läskien sulattelua. Välineistöä on kertynyt melko hyvin, joten enää pitää raahata itsensä liikkumaan. Tänään en sitä tee, ainakaan tällä vireystasolla. Huomenna voisi hikiriehua enempi. Ihmettelen vaan tätä haukottelun määrää, sillä jatkuva haukottelu omalla kohdallani varoittelee joko kilpirauhasen kenkkuilusta tai lähestyvästä migreenistä. Jälkimmäinen on tässä ollut kiusanani pariinkin otteeseen viikon sisällä, joten pahaa pelkään. Verikoe kilpparin takia on edessä parin viikon päässä. Hyi helkkari. Trypanofobia, gotta love it.

Toivottavasti pienet torkut auttavat, välipalaa on jo nautittu, kun alkoi vatsa kurista. Tirsamaahan siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti