maanantai 12. maaliskuuta 2012

Oho

Olen huono ja ahne ihminen, amen. Ostin kaksi pitkää mustaa hametta (satiinia ja sifonkia), sukkahousut ja sormuksen Lindexiltä. Toisen hameen vetoketju jumittaa ja molempien vyötäröt ovat aika napakoita. Mutta ne kuitenkin näyttävät kivoilta ja liikkuvat kauniisti raahustaessani eteen päin. Sormus on kaunis, se on sinisenturkoosi ja se kimaltaa. Sukkikset vasta olivatkin yllätys, sillä inhoan koko sydämestäni sukkahousuja, mutta nämäpä ovat mukavat jalassa, eivät roiku haaroista ja hierrä, vaikka kiskoisi vyötärönauhan kainaloihin, eivätkä ole vielä menneet rikki. Se tosin on väistämättä edessä, kaikki sukkikseni hajoavat sekunneissa. Ai niin, niissä on vielä mustat pystyraidat.

Lisäksi näyttää siltä, että olen saamassa himoitsemani Demonian Charadet, liituraitakaunottaret siis.

Hiihtoloma meni ihan omasta edestään, kun sairastin flunssaa, joka nyt vaikuttaa parantuvan. Onhan tuo jo aikakin, etten sanoisi. Reilu viikon ehdin yskiä ja pärskiä ennen olon helpottamista. Kortisonipiipusta saattoi olla apua, tosin en ollut kovin tukkoinen missään vaiheessa.

Viikonloppuna käännän mieheni kanssa Opelin keulan kohti kotikontuja ja suunnistamme juhlimaan rakasta pikkuveljeäni, joka täyttää 25 vuotta. Onnea jo etukäteen, veikka, olet rakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti