keskiviikko 17. elokuuta 2011

Onnea on...

Kaavoihin kangistuneena pessimistinä aion nyt keskittyä positiivisiin asioihin, mitkä tekevät minut iloiseksi ja onnelliseksi. Niitäkin kun on vaikka ja kuinka, aina vaan ei näe metsää puilta, y know.

Vaikka kesä alkaa olla lopuillaan, silti on mukavaa, että syksy tulee. Sumuisen sateisissa pimeissä syysilloissa on sitä jotain, vaikka goottiklisee onkin. Ruskan värit ovat tietty upeita, eikä aurinko ihan vielä pakene jonnekin piiloon. Minusta neljä vuodenaikaa ovat suuri rikkaus, vaikka erään sketsin mukaan talvella: lunta sataa ja kaikkia vituttaa. Totta sekin. Kylmyys ja pimeys eivät ole ihmislapsen mielelle paras mahdollinen yhdistelmä, mutta on siinä talvessakin puolensa.

Musiikki on ihanaa. Bändin kanssa treenailu ja keikat ovat todella tärkeä juttu, lisäksi on erittäin suuri asia olla Inssin kanssa samassa bändissä. Inssi soittaa kitaraa jumalaisen hyvin ja aina kun avokkini on lavalla, halkean ylpeydestä. Myös muut bändiläiset ovat todella taitavia muusikkoja, eihän tästä hommasta voi muuta kuin nauttia, iso kiitos siitä heille. Tästä olen nimittäin unelmoinut lähes koko ikäni.

Kauniit asiat ovat visuaaliselle ihmiselle tärkeitä. Koska olen vielä tyttö, niin yllättäen pidän paljon vaatteista ja asusteista. Kimaltavat korut ovat erityisen ihania, sekä vintage-tyyli, eli hattuverkot ja kynähameet ynnä muut. Kynsilakkoihin ja korvakoruihin olen ihan heikkona, ja kummasti sorrun jompiin kumpiin kaupunkireissuillani. Iiks.
Kauniita asioita ovat lisäksi tatuoinnit, suuri rakkauteni ja ovat ne lävistyksetkin kivoja. Ja tietty sisustusasiat pyörivät paljon mielessä ja minusta on todella hauskaa katsella kauniita sisustuskuvia ja selailla katalogeja. Halvat huvit, kivat kuvat.

Naisellinen hömppä, rakkausnovellit ja kosmetiikka ovat aina ilahduttavia juttuja. Vaikka hiusten kihartaminen on lähellä masokismia, palovammoja välttäen, niin onhan se kivaa onnistua. Eipä korsetitkaan ole verkkarien veroisia lötköjä, mutta ne ovat kauniita. Korkokengät ovat vielä oma lukunsa.

Mikä tekee teidät iloisiksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti