perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ahistangstviilviil

Argh.
EMP:ltä tilaamani ihanat tekonahkahousut olivat armotta liian pienet. Vähemmästäkin tuntee itsensä sinivalaaksi. Kiitos ja hei.

Etsitään sitten jostain muualta. Ompelen vaikka itse, helkkari. Minä haluan lisää pvc:tä, lateksia ja tekonahkaa. Nirskisnarskis. Olen ilmeisesti kehittämässä pientä fetissiä.

Onneksi muut tilatut jutut, paitsi Blackgroupin toinen hame, ovat olleet oikean kokoisia. Tosin, EMP:n paketista paljastuneet ylläripylläripaidat... Noh, ei ollut pinkkiä. Pitkähihainen kerrospaita, eli alla musta pitkähihainen ja päällä punainen teeppari, joita ei saa erilleen. Se oli ihan ok, peruskamaa. Toinen... Hmh. Nirunaruolkaintoppi, värinä suklaanruskea. Suoraan sanoen susiruma. Ruskea on vaatteissa sellainen väri jota en oikein käsitä. Olkoon nyt sitten, perhana. Kai se päällä voi roskat viedä. Muutenkin olen tosi kiukkuinen kun on niin kuuma, enkä saa lääkärin mukaan tehdä mitään. Ehkä lääkityskin on pielessä.

Mutta kuitenkin. Voisin ehkä pelata kymmenen erää Duke Nukemia, jos se tasaisi verenpainetta. Vaikka sehän oli matalalla, sanoi lääkäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti