torstai 12. toukokuuta 2011

Väsynyt mutta onnellinen


Olen väsynyt. Työ on imenyt minusta voimia, sillä tekemistä piisaa, päälle koulutusta ja palavereita. Jonkinlaisen rutiinin olen löytänyt, mutta vielä on paljon opittavaa. Tarvitsen vielä uusia vaatteita, vanhoja pitäisi kylmästi viedä kirpparille. Eipä niitä enää tule käytettyä.

Eilen tunteikkaan päivän päätteeksi sain piristykseksi kolme pulloa kynsilakkaa ja uuden hajuveden. Se yllätys ilahdutti kovasti, muutenkin eilinen kaupunkikierros oli säästä huolimatta mukava ja siitä jäi hyvä mieli. Viikonlopuksi on tiedossa jotain suunnitelmia, kuulemma pitää katsoa nEuroviisuja. Itse seuraan mielummin jääkiekon mm-kisoja.

Ollapa muuten tuommoinen läjä kynsilakkoja kaikissa sateenkaaren väreissä! Olen edelleen innostunut kummallisen värisistä lakoista, vielä hetken pidän näitä ruohonvihreitä. Seuraava värivalinta on vielä arvoitus. Ehkäpä voimakasta pinkkiä tai oranssia?

2 kommenttia:

  1. Oih mikä ihana kynsilakkarivistö! Mä tykkään hirveesti kaikista värikkäistä kynsilakoista, mutta mä en ikinä käytä kynsilakkaa o.O.

    Mä olen muutenkin kuin joku harakka, kaiken kiiltävän ja kirjavan perään :P

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla muistakin harakoista. Meikäläinen on siinä ihan mahdoton välillä ja Inssi repii siitä aina huumoria, this girl has a thing for the bling. Kynsilakkoja mulla on kuulemma jo liikaa, mukamas.

    VastaaPoista