torstai 17. elokuuta 2017

Arkinaaman suosikkituotteet

Tämä postaus sisältää tuotesijoittelua, mutta ei kaupallista yhteistyötä.

Taas kosmetiikkaa! Tällä kertaa muutama hyväksi havaittu ja kätevä tuote. Osa on ihan vasta ostettu, mutta ne ovat heti ensimmäisellä kokeilulla osoittautuneet loistaviksi.

Ehkä se on tätä vanhenemista kun ihonhoito on alkanut kiinnostaa enemmän. Youtubesta katson innoissani kaikkia meikkaus-, ihonhoito- ja lifestylevideoita. Chiutips on yksi suosikkikanavani.

Mutta, asiaan. Tämän postauksen idea on arki, eli se peruskaura. Kasvojen pesu, kosteutus ja niin perustason meikki kuin olla ja voi. Tosin en meikkaa joka päivä, hyvä jos kerran-pari viikossa. En jaksa vaivautua, jos menoa ei ole lähikauppaa kauemmas, niin hauskaa kuin meikkaaminen onkin, paitsi tulipalokiireessä. Teen jossain välissä erillisen postauksen misellivesistä ja muista pikajutuista, sekä naamioista, tässä osassa jotain ihan muuta.

Ensin siis se meikitön osa:

Keskellä uusi tuttavuus, Cien Sensitive puhdistusvaahto, vasemmalla L'Oreal Hydra genius hoitoneste sekaiholle, oikealla saman firman Skin perfection seerumi, tuubi on Oriflame True perfection silmänympärysvoide.

Opettelen pesemään kasvoni ihan oikeasti ja vielä kahdesti päivässä. Helpommin sanottu kuin tehty, etenkin aikaisin aamulla motivaationi kaikkeen paitsi nukkumiseen on aika heikko.

Sitten se pakkelipuoli, eli näillä vähillä saa naaman kuosiin.

Takana keskellä kehumani ja suuresti rakastamani Viva La Divan Perfect nudies with a touch of plum-paletti, jolla saa luomien lisäksi väriä myös kulmiin. Ihan edessä H&M:n rajaustussi, joka on kaikista rajauskynistäni paras, tarkka ja edullinen. Keskirivissä Essenceä, kulmapaletin tunnistanette edellisen postauksen kuvasta, se meni heti suosikkituotteisiin. Meikkivoide on Camouflage-sarjaa, joka peittää todella tehokkaasti ja taikoo kasvoihin tasaisen värin. Ripsiväri on Get BIG lashes!.

Jos olen menossa iltamenoihin tai muuten haluan panostaa eri tavalla, silloin lisään arsenaaliin yhtä sun toista, kuten toisen rajauskynän ja ties mitä highlightereita. Mutta tässä postauksessa ei ole puhe niistä, toki voisin tehdä myös postauksen keikkameikistä sun muista.

Muistakaa te siellä, että otan postausehdotuksia ja muita kommentteja ilolla vastaan! Tietty ne vähemmän rakentavat haukkvat palautteet suosittelen jättämään omaksi tiedoksi, niitä ei julkaista täällä, mutta senhän te siellä jo tiesittekin.

Timanttista torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti