torstai 7. toukokuuta 2015

You are so beautiful

Voi kuinka aika on taas juossut. Oli vappu ja Viikatteen loistokeikka Elvenpathin erinomaisessa seurassa, oli vauvarokko ennen sitä. Kohta on kesä ja se tarkoittaa juhlaa. Elpu, rakas aurinkoni, täyttää kaksi vuotta. Siitä on kohta kaksi vuotta kun sain pienen nyytin syliini ensimmäisen kerran, aurinko alkoi paistaa vähän ennen kuin pikkuinen tyttöni saapui maailmaan ja valaisi sen joka sopukan. (joo joo, tiedän, lässyti lää, mutta näin se vaan on, sori) Nyt tuo samainen nyytti puhuu, kävelee, juoksee, kiipeilee, nauraa hekottaa ja käyttää pelottavan hyvin iPadia. Hänestä tulee isosisko syksyllä. Onneksi Elpu vielä tykkää olla sylissä, äidin kainalossa ja "lukea" miljoonannen kerran samaa kuvakirjaa, laulattaa äidillään Tuiki tuiki tähtöstä. Sydän pakahtuu onnesta.

Mutta ne kemut. Menin Pinterestiin ja Googleen selaamaan. Apuah! Onhan se mahtavaa jos joku jaksaa nähdä vaivaa lastenjuhlien eteen, sehän on vaan hyvä juttu. Eteeni lävähtäneet kuvat loivat pientä ahdistusta, sillä suurimmassa osassa oli teemat ja koristelut oikein viimeisen päälle. Suorituspaineet? Check! 

Juhlien aikaan olen edelleen tukevasti raskaana ja olo voi olla aika halju välillä, joten minun pitäisi muistaa ottaa iisimmin. Silti haluan luoda rakkaalle lapselleni parhaat mahdolliset kekkerit kaikin puolin. Tiedän, ettei kemujen taso ole koristeista kiinni, vaan tarjottavista ja tunnelmasta, mutta ajattelin kuitenkin hankkia jotain systeemiä, kuten lippunauhan, ilmapalloja ja pom pomeja. Haluan värejä, sillä mielestäni ne sopivat ipanalle, aina hyväntuuliselle ja nauravaiselle terminaattorilleni, joka kiipeää sohvan selkänojalle vaikka se on kielletty. 

Tarjottavista ei ole vielä mitään hajua, asiaa vaikeuttaa muutama ruokarajoitus itseni ja vieraiden suunnalta, sekä vallitsevat sääolosuhteet elintarvikehygienian kannalta. 

Juhlat ovat erinomainen pakote ostaa pöytäliina. Ostin Marimekon Outletista Hacienda-kuosisen liinan, joka on aivan liian pitkä. Se täytyy siis lyhentää ja luultavasti saan siitä kaitaliinan tai jotain muuta jänskää. Ompelusormiani syyhyttää aivan mahdottomasti. Harmi kun taito puuttuu.

Saapa nähdä mitä tästä tulee... Ainakin säätäminen tulee olemaan huipussaan.

(kuva googlen kuvahausta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti