sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

You say, it's your way

Keikka on ensi viikolla, ei ole siis varaa sairastella ja siksi käytän kaulahuivia enemmän kuin paljon, shemagh on paras! (shemagh on siis se suosittu ns. plo-huivi) Kiva pieni ulkoasukriisi keikan johdosta päällä, hame vai housut? Yläosa A vai B? Irokeesi vai torttukampaus? Ainoastaan kengät olen valinnut, uskolliset niittimaiharini. Sori horosaappaat, te jäätte nyt kotiin. Menin honkkelina kompastumaan robottimoppiin ja nilkka vääntyi, eli se on nyt entistä huonompi ja v-käyrä on katossa. Argh!

Tänään on sentään ollut kivoja juttuja, lämpöä, aurinkoa, bänditreenit ja 2v hääpäivä, sekä siipan nimipäivä. Onnea meille!


Hiukan hirvittää tuleva keikka, vedin treeneissä pari biisiä suoraan sanottuna päin persettä. Perfektionistia suututtaa, täytyy siis vaan harjoitella enemmän. Saas nähdä miten keikalla käy, tänään kokeilin ekan kerran omistamaani korvamonitoria (kiitos siitä rakkaalle siipalleni), oli aika jännä!

Alennusmyyntejä olen kolunnut jopa kahden liikkeen verran, Seppälän Outletista raahasin mukaani korvikset, parit sormukset, luomivärin ja tekoripset, Fiorellasta tunikan ja olohousut. Hui. Ruokakauppareissulta tarttui aiemmin mukaan hyvin kasarivaikutteiset farkut, pitää ottaa löydöistä kuvia, luomiväri maksoi vain 50 senttiä! Jo pelkkä nimi oli niin siisti että se oli pakko ottaa, Panther. Wau! Oli se kivan värinenkin, musta, joten sopii ainakin iltamenoihin ja keikkakäyttöön. Jos muuten joku teistä osaa heittää vinkkejä tekoripsien kanssa pelleilyyn, niin kertokaa ihmeessä!


Koska olen ahne, haluan hirveästi vaatteita. Syksyllähän tänne avataan IdeaPark ja keskustaan valmistuu (muistaakseni avataan ensi vuonna) kauppakeskus Valkea. Oijoijoi! IdeaParkiin on tulossa mm. BikBok ja HenkkaMaukka (toivottavasti tulisi se kotivalikoima tänne pohjoiseen, myös kunnon Henkan kemppari olisi tervetullut), tulisipa Indiska! Bongasin viimeksi mainitun nettikaupasta aivan täydellisen raitatunikan. Vielä kun löytäisin pari raitamekkoa, hemmetti. Raitoja joka paikassa. Mikähän lie raitavillitys on iskenyt, en tiedä.


Saapa nähdä kuinka tuskainen viikko on edessä, ainakin rahaa tulee taas palamaan. Pitää hakea kaksi pakkaa piilolinssejä, niihin uppoaa kymppi kavereineen, äh. Mutta ei voi mitään, keikalle ei mennä lasit nenällä, piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti