tiistai 28. tammikuuta 2014

Kuulumisia, long taim nou sii?

Hei rakkaat lukijani, täällä ollaan taas! Pahoittelen hiljaisuutta blogosfäärissä.

Olen pidemmän tovin taistellut ilman uskollista läppäriäni Riesaa, joka joutui telakalle viime vuoden puolella. Niisku-koira kompastui sen virtajohtoon, kuului vain naps ja johto olikin sitten poikki. Ipad pelasti sen verran, että olen saanut luettua koulun wilmat ja roikuttua facebookissa, heh heh. Ipana on pitänyt hyvän huolen viihdyttämisestä, jos niin voi sanoa. On meinaan melkoista hulinaa nämä päivät, ensin rääpäle alkoi ryömiä takaperin, sitten pikkuneiti hoksasi 7kk täytettyään että pääseehän sitä eteenpäinkin! Eilen tyttö ponnahti seisomaan tukea vasten ja harjoittelee ahkerasti konttaamista. Mainio vekara.

Uusi johto on siis saatu jokin aika sitten ja nyt Riesa käy ja kukkuu entiseen malliin. Uusia vaatteita olen ostanut tenavalle ja jopa muutaman itselleni, hurraa. Toki jouluna sain yhtä sun toista kivaa, kuten Ritari Ässä-mukin ja sängyn. Kyllä, sängyn! Nyt mahtuu nukkumaan samaan petiin koko perheellä, kun on tilaa. Aiemmin meillä oli 120cm runkopatja, mikä oli kahdelle oikein jees, mahtui siihen kasaan muutamana yönä pikkuinen ihmislapsi. Sitten ihmislapsi alkoi kasvaa ja viihtyä enemmän vieressä, joten ahdasta tuli. Kovin monta yötä on mennyt osittain pinnasängyssä. Vaan eipä enää! Nyt petinä on 160cm jenkkihirviö, oi onnea, jumittunut ja vaivainen ruhoni kiittää.


Sisustuskärpänen on taas päässyt puremaan, haluaisin niin laittaa kotia kuntoon, vaikka aika on jo ennestään kortilla. Eikä tietenkään ole niin paljoa rahaa, että saisi koko kämpän tuosta vaan edustuskelpoiseksi, uusi keittiö tulee varmasti maksamaan muutaman tuhatlappusen verran. Hng. Mutta jos nyt saisi kevään aikana pari seinää tapetoitua ja sitä rataa, tietty aina voi siirrellä huonekaluja paikasta toiseen, jos ei muuta keksi. Yllättäen haluan kotiini valoa. Ihana kun päivä on pidentynyt ja aurinko ei ole enää satunnainen pilkahdus jossakin kaukana. Kummasti on parempi olo kun aurinko paistaa ja ihanasti paistaakin!

Olen iskenyt ahneet silmäni String Pocket-hyllyyn, joka on esiintynyt sen seitsemässä blogissa ja on varmaan ihan boring ja passé. Mutta meikäläisen silmissä se on oikein kiva ja mielelläni iskisin sen keittiön seinälle, jotenkin kuvittelen sen heti sinne koreilemaan. Kyseessä siis tämä hylly, Finnish Design Shop myy tätä hintaan 136 egeä:

Kuva samaisesta puljusta, jonka antimista olen löytänyt paljon muutakin kivaa, iik. Ehkä vanhuudenhöperyyteni on alkanut toden teolla. Uskokaa tai älkää, haluan silti käyttää vinyylihameita, nilkantappajakenkiä, rastalisäkkeitä ja kuunnella mättömetallia, mutta kotiini ottaisin mielelläni Finnish Design Shopista nämä:

Marimekon Karkuteillä-pahvisalkut, tässä kuvassa se pienin, joka on vielä alessa. Yllättäen ipanan huoneeseen, kuten myös Oiva Toikan Dodo-keinutuoli (joka näyttää olevan paljon, paljon halvempi kuin kuvittelin!)

Huh, siinäpä pari haavetta sisustuksen saralla. Tällä hetkellä olohuoneen pöydällä majailee läjä maalilastuja sun muuta asiaan kuuluvaa. Phoenix haluaa seiniin väriä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti