keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Snow

Lunta maassa ja joulu lähestyy uhkaavasti. Onneksi olen tajunnut ostaa edes osan lahjoista ajoissa ja tänä aamuna mailiin oli ilmestynyt viesti bookplussasta että tilaukseni on lähtenyt matkaan, hooray! Vielä pitäisi keksiä paketoinko lahjat ekologisesti mainoksiin vai olenko pahis ja ostan lahjapaperia ym. härpäkkeitä. Vielä ehtii!

Lisäksi koitan tässä vääntää koulutehtäviä ja meinaa vähän ahdistaa toisinaan. Osa tehtävistä kun on ja pysyy koululla, eikä selkäni vielä tykkää istumisesta, varsinkaan että kököttäisin useamman tunnin paikallani. Pitäisi päästä pitkälleen välillä, mutta koulussa se on arvatenkin erittäin hankalaa. Joten, jätän kaikki vastaavat tehtävät suosiolla ensi vuodelle, mitä tässä itseään rääkkäämään. Voisin vaikka kirjoitella lopputyötä.

Eniten mieleni päällä on tällä hetkellä muutto yhteiseen kotiin Inssin kanssa. Inssihän on roudannut tavaroitaan tänne ja väliviikosta alkaen tavarat siirtyvät uusiin isoihin neliöihin. Kyseessä on 150m2 omakotitalo kaupungin laidalla, on kaksi kerrosta ja iso piha. Minut on nimetty viralliseksi sisustajaksi, joten kummasti tässä on mietitty uuden kodin ilmettä ja materiaaleja. Tulossa on siis pintaremontti sekä kylppärin räjäytys. Suunnitelmana on lähteä etenemään ylhäältä alas, aloitetaan meidän makkarista ja kylppäristä (luksusta, kylppäri makkarin yhteydessä, eli en suite!), siitä jatketaan yläkerran aulaan ja työhuoneisiin. Alakerran pikkuvessaan ostetaan kalusteet ensi vuoden alusta, kun teemme reissun Haaparantaan pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa. En malta odottaa!

Tuntuu aika hullulta, että elämä heitti näin komeasti kuperkeikkaa ja kaikki aiemmat sinkkuaikoijeni suunnitelmat lensivät kankkulan kaivoon, hyvä niin. Allekirjoittanut on tällä hetkellä niin onnellinen että pahaa tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti